De unde poti sa iti cumperi cele mai bune figurine acrilice ieftine?

flanco.ro/

Un SHARE, bossule! Sa fie bine, ca sa nu fie rau

De unde poti sa iti cumperi cele mai bune figurine acrilice ieftine? Asta am inceput sa ne intrebam si noi recent, dupa ce ne-am cam schimbat parerea la 180 de grade, in ceea ce le priveste. La inceput, nu ne placeau, insa am ajuns sa la apreciem. Ba chiar sa le consideram a fi bune pentru fanii de anime-uri, jocuri, filme sau comics, care vor sa isi aiba personajele preferate aproape.

bookzone.ro

Daca sunteti foarte grabiti si nu aveti timp sa cititi in integralitate articolul nostru, stati linistiti. Nu avem resentimente si chiar va spunem ca gasiti figurine acrilice bune in acest magazin online. Aruncati un ochi si vedeti daca le gasiti pe cele care va plac. Daca insa, aveti timp sa cititi si tot articolul nostru, atunci haideti sa ii dam drumul.

De unde poti sa iti cumperi cele mai bune figurine acrilice ieftine?

De unde poti sa iti cumperi cele mai bune figurine acrilice ieftine
De unde poti sa iti cumperi cele mai bune figurine acrilice ieftine

O sa ne spuneti ca suntem tare superficiali, insa, vreme de multi ani, am considerat figurinele acrilice ca fiind niste prostii. Sau nu neaparat prostii, insa ceva ce nu merita achizitionat sub nicio forma. Ni se pareau niste forme cheap (nu ca pret, ci ca valoare) de apreciere a diverselor personaje din comics, carti, jocuri, filme sau anime-uri. Adica de ce sa iei ceva plat, cand poti sa cumperi niste figurine reale, smechere, care chiar sa semene cu personajele preferate si in ceea ce priveste proportiile?

bookzone.ro

De exemplu, cand luai vreo figurina cu o waifu, te asteptai sa vezi si… formele in relief. Probabil multi dintre voi veti intelege la ce ne referim. Insa, si preturile erau si sunt pe masura. O figurina de genul nu este pe nicaieri sub 100 de lei. Cele mai ieftine pornesc de la vreo 150 de lei, in general. Ceea ce, pentru multi, ar putea fi mult. Si aici intervin figurinele acrilice. Sunt mai accesibile la pret, ocupa mai putin spatiu si pot fi aproape la fel de simpatice ca si cele normale.

Si acum vine intrebarea: de unde poti sa iti iei cele mai bune figurine acrilice ieftine? Ei bine, un prim loc ar fi acel magazin online despre care v-am spus la inceputul acestui articol. Un altul ar fi si acest magazin. Aici sunt putin mai scumpe, insa exista si o varietate mai mare. Depinde de voi ce veti decide sa luati. Noua ne place One Piece. Avem si niste cartonase cu acest anime si am ochit figurina acrilica cu Nami. Vrem s-o luam sa ne-o punem aici frumos pe birou. Probabil ca o sa ne luam si una cu Luffy, sa fie perechea pereche.

Figurinele acrilice – avantaje si dezavantaje

Haideti sa discutam putin si despre avantajele si dezavantajele unor astfel de figurine. Cel mai mare dezavantaj vi l-am spus mai sus si anume acela ca, daca vrei neaparat sa aveti si… formele in relief ale unor personaje, o figurina acrilica nu le prea poate reda. Insa, exista si poate cel mai mare avantaj: pretul. O figurina acrilica incepe de la 45 de lei si pana si cele mai scumpe nu depasesc 100 de lei, din ce am vazut. Acum depinde daca sunteti de acord sa renuntati la calitatea figurinelor anime normale.

Daca va e de ajuns sa va vedeti pur si simplu personajele, figurinele acrilice sunt excelente. Luand iar exemplul de mai sus. Daca ar fi sa achizitionam doua figurine acrilice cu Nami si cu Luffy, totalul ar fi undeva in jurul a 100 de lei pentru amandoua, cu transport cu tot. Daca ar fi fost sa vrem sa luam figurine normale cu ei doi, fiecare in parte ar fi fost aproape 200 de lei. Asadar, ne-ar fi dus la un total de peste 400 de lei, cu transport cu tot. Cu banii astia cred ca am putea sa ne luam tot echipajul lui Luffy din One Piece. Sub forma de figurine acrilice, desigur. Bine, intelegem ca poate nu e acelasi sentiment, insa, in principiu, joaca acelasi rol: sa infrumuseteze biroul, raftul sau locul unde decideti voi sa puneti figurinele pe care vi le luati.

Din Romania

A, si ca o completare, desigur. Noi v-am spus de unde sa luati cele mai bune figurine acrilice din Romania, desigur. Poate ca pe Ebay sau pe Amazon ofertele sunt si mai variate si mai bune din punct de vedere al pretului. Insa multi prefera sa stie ca au de unde sa le ia din Romania. Vin si mai repede si le pot da retur, daca nu le mai plac, fara sa dureze cine stie cat.

Acum, depinde fiecare in parte si de preferintele sale, desigur. Daca v-ati luat vreo figurina din unul din cele doua magazine de care v-am spus noi in acest articol si vreti, ne puteti spune care au fost acelea, in sectiunea de comentarii, sa stiti. Sau daca aveti o colectie de figurine, ne puteti trimite si poze. In principiu, noua ne placc One Piece, Pokemon, Digimon, Chainsaw Man, dar intotdeauna vrem sa descoperim si alte productii. Sau alte waifus la care sa ne uitam cu placere, daca vreti sa facem si o gluma.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

error: Content is protected !!