Ce inseamna emoticonul cu foc ??
Un SHARE, bossule! Sa fie bine, ca sa nu fie rau

Ce inseamna emoticonul cu foc ?? Desi unii dintre voi probabil veti spune „Pai…e o flacara. Ce altceva ar putea sa insemne in afara de foc?”, va putem zice ca mai are si alte conotatii. In functie de context, desigur. In limbajul scris de pe Internet, multe lucruri nu sunt ceea ce par a fi la prima vedere. La fel cum, de exemplu, emoticonul cu vanata nu se foloseste aproape niciodata ca sa denote…o vanata, o leguma adevarata. Dar gata cu introducerile, haideti sa vedem care e treaba cu emoji-ul de astazi.

bookzone.ro

Ce inseamna emoticonul cu foc ??

Ce inseamna emoticonul cu foc ?
Ce inseamna emoticonul cu foc ?

Dupa cum v-am spus si mai devreme, limbajul scris de pe net poate sa schimbe multe lucruri din cele pe care le stim noi. Si fiind foarte, foarte informal, exista noi sensuri. Uneori, daca n-ati mai avut contact inainte cu mesajele tinerilor din ziua de astazi, de exemplu, e posibil sa va cruciti. Pentru ca nu intelegeti mare lucru. Dar mai multe despre astfel de generalitati intr-un articol viitor. Astazi, in acesta despre Ce inseamna emoticonul cu foc ?, va putem spune un lucru: se foloseste foarte des ca un soi de felicitare pentru un lucru bine facut.

Exista si expresia „A fost fireeeee”, unde numarul de litere e poate sa varieze in functie de cat de mare este bucuria, desigur. Daca vreti si un sinonim clar din limba romana, cel mai bun ar fi, probabil, „smecher”. Astfel, daca nu aveti timp sa scrieti cuvantul, puteti efectiv sa bagati un emoji cu foc si se intelege ca sunteti bucurosi sau ca sunteti de parere ca ceva este super smecher.

bookzone.ro

Exemple de utilizari ale emoticonului cu flacara

Haideti sa luam si cateva exemple, ca sa intelegeti si mai bine ce inseamna emoticonul cu foc sau flacara, dupa cum ii mai spun unii. Sa zicem ca aveti un prieten pictor. El tocmai si-a terminat o lucrare, ii face o poza si v-o trimite pe WhatsApp. Voi sunteti in deplasare si nu prea puteti sa fiti atenti. Nici nu puteti sa ii scrieti in randuri multe ce parere aveti. Asa ca, trebuie sa improvizati si sa va rezumati la doar cateva cuvinte. Sau pur si simplu la un emoji cu foc. II puteti raspunde simplu la intrebare „Ei, ia zi…cum ti se pare?” cu ” ?” si va intelege ca vi se pare super tare.

Sau daca vreti sa faceti o remarca cuiva. Poate iubitei. In loc sa ziceti „Arati superb, esti foarte frumoasa si nu-mi vine sa cred cat de bine poti sa arati si cat de norocos sunt ca te am langa mine.”, puteti sa ii spuneti simplu „Arati ?”, iar ea se va prinde ca e hot. Si exemplele de acest gen pot continua. In principiu, emoticonul cu foc e de bine, e o scanteie de bucurie, daca o putem numi asa. O flacara a fericirii, daca vreti sa fim poetici. Si aici incheiem si noi articolul nostru. Speram ca v-a fost de folos. Daca aveti idei despre ce emoticoane sa mai scriem, ne puteti spune pe profilul nostru de IG.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

error: Content is protected !!