Ce inseamna emoji-ul ?? Nu te-ai fi asteptat!

flanco.ro/

Un SHARE, bossule! Sa fie bine, ca sa nu fie rau

Ce inseamna emoji-ul ?? Trebuie sa va spunem ca nu este vorbva de primul gand care ne trece tuturor prin minte cand il vedem. In realitate, acest simpatic emoji e mai inofensiv decat am putea noi crede. Dar pana la urma, la ce se refera? Cine il foloseste in conversatiile de pe net si mai ales, de ce? Haideti sa aflam raspunsul la aceasta intrebare din randurile urmatoare.

bookzone.ro

Ce inseamna emoji-ul ?? Nu te-ai fi asteptat!

Ce inseamna emoji-ul ?
Ce inseamna emoji-ul ?

Nu stim exact ce varsta aveti voi, cei care ati ajuns la articolul nostru despre acest emoji. Insa, ne incercam norocul…Va mai aduceti aminte de Yahoo! Messenger? Acum niste ani, cand Facebook-ul era abia la inceput, toti romanii stateau aici, pe mess. Si usor, usor, am inceput cu totii sa folosim prescurtari precum LOL, ROFL si LMAO. Acestea insemnau practic ca radem. In loc sa spunem „Haha, ce lucru amuzant ai spus, nu mai pot de ras”, puneam rapid un „LOL” sau altceva si se intelegea fix acelasi lucru. Timpurile au evoluat, iar acum se pare ca exista alte obiceiuri in ceea ce priveste mesajele scrise.

Multi tineri romani si nu numai nu mai folosesc niciuna din cele 3 prescurtari de mai sus, atunci cand vor sa rada in scris. Sau poate o fac, dar foarte, foarte rar. Acum, ei folosesc in principiu cate un emoji. Si asa ajungem si la intrebarea noastra din titlu, respectiv ce inseamna emoji-ul ?? Stati linistiti, nu e vorba despre niciun lucru macabru sau ceva. Va vine sa credeti sau nu, dar acest emoji cu craniu se refera de fapt la faptul ca…nu mai poti de ras. Sau ca mori de ras, cum se spune. Dar, mai e o smecherie aici. Se mai poate folosi emoji-ul si cand e vorba de ceva stanjenitor, ca si cand ai muri de rusine, daca stiti expresia. Depinde de context. la fel cum si emoticonul cu piersica poate teoretic sa se refere doar la fruct. Sau si la altceva, depinde de context.

bookzone.ro

Exemple de conversatii cu emoji-ul cu craniu

Bun, acum ca am aflat care e treaba cu emoji ul cu craniu, haideti sa vedem si unul sau doua exemple in care se poate utiliza acesta. Sa spunem ca sunteti fata si vorbiti cu o prietena de-a voastra despre o intamplare petrecuta astazi la liceu. Una care, teoretic, cel putin pentru voi, a fost una mai mult stanjenitoare. Desi la prima vedere, poate parea doar amuzante. Sa spunem ca erati in timpul unui test si pe banca aveati cafeaua pe care v-o luaserati in pauza, dar pe care nu apucaserati sa o consumati.

Si din neatentie sau din simplul fapt ca erati concentrata la test, ati dat din greseala cu mana peste paharul cu cafea. Ea s-a varsat si toata lumea s-a uitat la voi. Si nu doar atat, dar v-ati si patat pantalonii de cafea…Teoretic, intreaga situatie este una amuzanta. Dar pentru voi, care ati fost…protagonista, este si stanjenitoare. Asa ca, daca ar fi sa ne luam dupa reguli, cand ii povestiti intamplarea prietenei voastre, bagati un „Si s-a uitat toata lumea la mine, fata ?”. Aceasta remarca, urmata de emoji-ul cu craniu denota faptul ca ati murit fie de rusine, fie de ras. Sau de amandoua, daca nu va pasa prea mult de parerile celor din jur. Acum ca am adus in discutie cafeaua, sa stiti ca o sa recitim articolul. O sa vedem daca am mancat vreo litera sau ceva. Si dupa o sa ne comandam niste cafea buna, ca parca prea ne-am facut pofta singuri. Sa speram doar ca n-o s-o varsam si noi, ca in exemplul dat mai sus, ca ar fi rau. Acestea fiind spuse, incheiem si noi aici articolul in care v-am spus Ce inseamna emoji-ul ?.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

error: Content is protected !!