Ecmero Pareri si Sugestii

flanco.ro/

Un SHARE, bossule! Sa fie bine, ca sa nu fie rau

E Ecmero scam sau nu? Citeste toate detaliile in articolul de azi: Ecmero Pareri si Sugestii.

Astazi vom discuta despre Ecmero, un site care a devenit destul de popular pe net. Pe YouTube Romania de exemplu sunt foarte multe video-uri cu acest site. In continuare va vom spune cateva pareri si sugestii despre Ecmero pentru va putea da seama daca mai are rost sa-l folositi sau nu. Acestea fiind spuse, haideti sa o luam cu inceputul. Vrem sa facem acest articol acesibil pentru toata lumea. O vom lua de la inceput cu definitia Ecmero si cum sa faci bani cu Ecmero si apoi vom discuta si daca e real sau nu in articolul intitulat Ecmero Pareri si Sugestii.

bookzone.ro

Ce este Ecmero? Cum faci bani cu Ecmero?

Ecmero Pareri

Ecmero este un site de sondaje. Ce inseamna acest lucru? Ei bine, e simplu. Tu, ca utilizator al site-ului esti platit sa faci sondaje. Cu alte cuvinte, Ecmero iti da bani sa-ti dai cu parerea. Pana aici suna bine, nu? Inainte de a va gandi deja la sutele de euro pe care le puteti face, trebuie sa va spunem niste lucruri. Primiti un singur sondaj in decursul a 24 de ore. Fiecare sondaj are un pret prestabilit. Adica, indiferent de sondaj si de subiectul lui, tu tot aceiasi bani vei primi: 1.5 euro. Nu pare nici mult, nici putin, dar la prima vedere sunt bani facuti relativ usor, nu?

Probabil acum va intrebati cand puteti scoate si mai ales cum puteti scoate banii din Ecmero. Daca inca nu stiti ce trebuie sa faceti, nu-i bai. Puteti sta absolut linistiti, pentru ca va vom spune noi. Singurul lucru pe care trebuie sa il faceti pentru a va scoate banii este sa ajungeti la suma de 200 de euro.

bookzone.ro

Daca vreti sa ajungeti la minimul de plata mai repede, atunci va puteti invita si prietenii sa se alature site-ului. Pentru fiecare prieten adus, primesti 2 euro. Insa, nu e tot. Pe langa acesti 2 euro, vei primi si 17% din veniturile lui. Suna bine rau, nu?

E Ecmero scam sau nu? Afla raspunsul.

Speram ca nu v-ati entuziasmat prea tare la gandul ca veti putea face bani cu Ecmero. De ce? Ei bine…Ecmero e scam. Sau, cel putin asa spune aproape toata lumea. Daca va uitati putin pe net, veti vedea ca 99% sunt de parere ca site-ul Ecmero e fake. Apoi, daca intrati putin pe YouTube, gasiti o sumedenie de video-uri care afirma acest lucru. Doar n-or fi toti nebuni, nu? Inseamna ca nu poti face bani cu Ecmero. Totusi, fara doar si poate, Ecmero e una dintre cele mai populare stiri de pe YouTube. Si nu doar de pe YouTube-ul romanesc, ci si de pe YouTube-ul international.

La un simplu search pe YouTube Romania, dam de numeroase video-uri cu titluri de genul ”ECMERO E SCAM” sau ”Nu va pierdeti timpul cu Ecmero”. Iata un exemplu:

Sursa: youtube.com/vlogdeit

Daca video-ul nu va convins, haideti sa vedem si ce rezultate sunt pe net. Am gasit dovezi pe diverse site-uri, precum TPU sau ClubPTC, unde se spune ca Ecmero e scam. In schimb, nu am gasit pe nicaieri dovezi ce ar denota faptul ca adevarul e altul. Se pare ca exista o singura dovada pe Internet, care este scoasa in fata de fiecare daca cand se cer dovezi.

Se pare ca nu doar in Romania lumea spune ca Ecmero este scam. Daca arunci un ochi si pe site-urile straine, vei putea observa acelasi lucru. Tu ai folosit pana acum Ecmero? Daca da, cati bani ai reusit sa strangi. Sigur, nu mai conteaza, pentru ca se pare ca n-o sa-i poti scoate. Insa, te intrebam si noi asa, doar ca simpla idee.

Ti s-a parut util acest articol? Atunci te rugam sa dai un SHARE. Vloggeri.com e si pe Facebook si pe Instagram.

 

1 thought on “Ecmero Pareri si Sugestii

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

error: Content is protected !!