Pipeta Pasteur Pentru Dozaj Fluide – Mai utila decat am crezut

flanco.ro/

Un SHARE, bossule! Sa fie bine, ca sa nu fie rau

Pipeta Pasteur Pentru Dozaj Fluide e un instrument micut, dar cat se poate de util. Mi-am dat seama pe propria-mi piele, dupa ce, un timp indelungat, am zis ca sigur n-am eu nevoie de asa ceva. Am vrut sa ma dau mare si uite ca nu mi-a fost bine. Dar hai sa va spun si ce s-a intamplat, de fapt. Bine, daca n-aveti chef sa cititi ineptiile mele si sunteti interesati strict de unde puteti sa luati o pipeta din aceasta, va las mai jos un butonas care va poate duce la locul de unde a luat-o si eu. Asa, revenind.

bookzone.ro

Pipeta Pasteur Pentru Dozaj Fluide – Mai utila decat am crezut

Pipeta Pasteur pentru Dozaj Fluide
Pipeta Pasteur pentru Dozaj Fluide

Asa, revenind.Nu intru in prea multe detalii, dar cei ce ma cunosc, stiu ca pot fi tare incapatanat. Daca mi se pune mie pata sa fac ceva intr-un anume fel, apai nimeni si nimic nu ma mai poate intoarce din drum. Si nici n-am rabdare sa inteleg ca de multe ori poate ca ce gandesc eu nu e chiar cea mai buna varianta de a face lucrurile.

Pe scurt, aveam nevoie sa picur cateva…picaturi dintr-o sticluta in alta parte. A mea mi-a zis ca o sa fie tare greu fara vreo pipeta sau altceva, dar ce, credeti ca incapatanatul a ascultat-o? Nici pe departe. Am luat sticluta si am vrut sa torn picaturile unde trebuie. Nu mai stiu exact cum se numea solutia, insa stiu sigur ca era vorba de un numar fix de picaturi ce trebuiau luate din flacon. Nici una in plus. Si am zis ca e floare la ureche, dar am asteptat sa pice picaturile alea de m-a luat raul. Si nici n-am reusit. De cate ori am incercat, au iesit mai multe decat trebuiau.

bookzone.ro

Mi-a sugerat colega de apartament sa iau o pipeta…

Si tot vazandu-ma asa ca emervez dintr-o chestiune atat de marunta, colega de apartament mi-a zis ca trebuie sa iau o pipeta, ca altfel o sa ajung sa termin flaconul. Dar ma gandeam ca n-are rost sa dau atatia bani s-o folosesc o singura data. Da, in mintea mea, o pipeta din asta sigur costa peste 10 lei si nici nu as fi crezut ca o s-o mai folosesc vreodata. Asa ca am zis pas.

Insa, intamplarea a facut sa avem nevoie prin casa de niste medicamente. Un sirop de gat, niste vitamina C, stiti voi, diverse. Si tot uitandu-ma pe site, am vazut intamplator si o pipeta Pasteur pentru Dozaj Fluide printre cele mai vandute produse. M-am mirat ca atat de multa lume are nevoie de asa ceva. Apoi, cand am vazut pretul, am respirat usurat. Stiti cat costa? Nici macar un leu. Asa ieftina e. De aceea, am bagat 5 in cos, sa fie. Dar va spun sincer ca, daca nu ar fi trebuit sa iau si alte lucruri de pe respectivul site, nici ca m-as fi bagat sa cumpar doar pipeta. Ar fi insemnat sa platesc aiurea 15 lei transportul pentru un produs de 1 leu. Si asa va sfatuiesc si pe voi sa faceti. Sa vi-o cumparati doar daca din intamplare mai aveti nevoie si de altele de pe respectivul site.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

error: Content is protected !!