Aplicatia Amiabila pentru constatarea amiabila de RCA

flanco.ro/

Un SHARE, bossule! Sa fie bine, ca sa nu fie rau

Aplicatia Amiabila pentru constatarea amiabila de RCA tocmai s-a lansat. Dupa cum ii spune si numele, aceasta aplicatie isi doreste sa fie un ajutor de nadejde pentru toti soferii romani. Stim cu totii cat de plictisitor poate sa fie sa scriem de mana constatarea in cazul in care se intampla vreun accident pe drumurile patriei. Dar acum, ca avem la dispozitie aceasta aplicatie, teoretic, totul va fi mult mai simplu si mai rapid. Detalii avem in randurile urmatoare.

bookzone.ro

Aplicatia Amiabila pentru constatarea amiabila de RCA

aplicatia Amiabila
aplicatia Amiabila

Nimeni nu isi doreste sa ajunga la faza cu constatarea RCA. Pentru ca se presupune ca s-a intamplat un soi de tamponare, busire, din astea. Ati inteles voi. Insa, uneori, fie din neatentie sau din cauza oboselii, ajungem si in acest punct. Atunci, trebuie sa incepem sa cautam constatarea amiabila, sa incepem sa ne trecem datele si procesul in sine pare tare lung. Sau nu neaparat lung, insa plictisitor.

Acum insa, aplicatia Amiabila vine in ajutorul tuturor soferilor, cu niste functii numai bune pentru economisit timpul si…nervii. Astfel, daca avem un cont in aplicatia Amiabila, lucrurile vor merge tare repede, in cazul in care se intampla ceva. Vom putea cu doar cateva atingeri de ecran sa completam in aplicatie constatarea amiabila de RCA. Iar daca si celalalt sofer implicat are aceasta aplicatia, atunci lucrurile chiar ca se vor desfasura cat se poate de repede. Datele fiecare si le completeaza rapid. Si apoi, cererea se poate transfera de la unul la altul printr-un simplu cod QR. Dar, daca respectivul/rrespectiva inca nu are cont pe aplicatia Amiabila, atunci va trebui sa le scrieti voi, rand pe rand. Insa chiar si asa, tot va fi mai rapid decat daca ati fi procedat ca pana acum, cu hartia fizica, nu?

bookzone.ro

Ce poti face in aplicatia Amiabila?

Bun. Haideti sa o luam rand pe rand. Puteti sa va faceti constatarea amiabila de RCA in aplicatie. In acelasi timp, puteti foarte usor sa rezolvati si treaba cu daunele. Faceti poze in locurile unde masina a fost avariata. Apoi, din aplicatie, veti putea stiliza poza, astfel incat sa se poata vedea exact care este problema. Veti putea pune chiar si sageti sau alte elemente care sa arate la fix punctul in care e zgariata masina sau busita.

Aplicatia Amiabila dispune si de GPS, astfel incat tot cu ajutorul telefonului veti putea pune locatia exacta a incidentului ce tocmai a avut loc, stimati soferi. Astfel, daca sa spunem ca sunteti pe undeva pe unde habar n-aveti de strada, numarul ei sau alte detalii, veti putea sta fara griji. Va activati locatia lejer si aceasta se va autocompleta in cateva secunde.

Despre dircumstantele accidentului rutier

Dupa ce selectati locatia, veti putea sa adaugati si diversele detalii necesare despre circumstantele in care a avut loc accidentul rutier. De exemplu, puteti spune cum s-a intamplat, fie cand masian stationa, fie cand era in trafic, unde este locul avariei si alte astfel de detalii.

Dupa, teoretic nu mai trebuie decat sa se stabileasca vinovatia si apoi sa se trimita documentele necesare spre cei de la Registrul Auto Roman si cam asta ar fi tot. Va puteti descarca aplicatia Amiabila de aici. Deja e a 2-a aplicatie buna despre care auzim in ultima vreme. Prima e aplicatia CFR Calatori, care ne-a surprins placut. cand am folosit-o.

 

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

error: Content is protected !!