Aplicatia AmParcat si Loteria Romana

flanco.ro/

Un SHARE, bossule! Sa fie bine, ca sa nu fie rau

Aplicatia AmParcat si Loteria Romana se pare ca au facut un soi de parteneriat. Astfel, toti cei ce folosesc aplicatia pot, prin ea, sa isi cumpere bilete online la Loto. Nu stim care e treaba pe la voi, insa noua ni s-a parut aceasta alaturare cel putin interesanta. Asezati-va comod, faceti-va o cafea buna si haideti sa discutam si noi despre acest subiect.

bookzone.ro

 

Aplicatia AmParcat si Loteria Romana

Aplicatia AmParcat si Loteria Romana
Aplicatia AmParcat si Loteria Romana

Ok, haideti sa o luam cu inceputul. Avem aplicatia AmParcat. Probabil ca nu mai trebuie sa va spunem la ce ajuta sau ce puteti face dupa ce vi-o instalati. Insasi numele este destul de simplu pentru a intelege utilitatea ei. Dupa, avem partea a 2-a a subiectului, respectiv Loteria Romana. Iar nu mai e nevoie de niciun fel de prezentare, ca stim cu totii care e treaba. Si probabil multi dintre noi am jucat in viata asta un bilet la Loto. Sau mai multe.

Pana aici, nu este nimic neobisnuit. Insa faza care ne face sa ridicam putin din sprancene este… alaturarea celor doua. Ce treaba poate sa aiba o aplicatie numita AmParcat cu biletele online de la Loteria Romana? La prima vedere, am putea spune ca niciuna. Si iata totusi ca cei care au instalata aplicatia, pot sa bage si un bilet pentru extragerile Loto. Am vazut la cineva ca aplicatia te si anunta cand sunt extragerile Loto, sa stii daca vrei sau nu sa bagi.

bookzone.ro

Nu mergea o aplicatie dedicata?

Atentie, nu vrem sa creada cineva ca acesta este vreun soi de articol negativ sau ceva. Ni se pare o idee buna sa poti sa joci online la Loto. Si totusi, de ce nu s-a putut face o aplicatie speciala a Loteriei Romane? Una ca cea de la CFR? De ce trebuie acest parteneriat? Probabil ca n-o sa ne raspunda nimeni. Si totusi, poate o fi doar un soi de test, sa se vada daca exista cerere sau nu. Si, daca va exista, se va incepe lucrul la aplicatia oficiala a Loteriei Romane, posibil. Desigur, e doar o supozitie, pana la urma.

Dar n-ar strica vreun app facut bine, cu diverse functionalitati. Poate si cu niste reduceri de cateva procente dupa un anumit numar de bilete bagate. Sau si cu statistici despre cat de des joci, cate numere ai nimerit si alte lucruri din astea aparent mici, dar care pentru jucatori conteaza. Idei sunt destule, probabil.

Si totusi, e bine

Nu mai stim exact daca l-am publicat sau nu, dar am vrut sa scriem si noi un articol in care sa ne plangem ca nu poti sa bagi bilete online la Loto. Ne e si putin lene sa ne uitam acum sa vedem, insa ideea este ca da, eram destul de ofuscati ca nu putem sa ne bagam si noi numerele norocoase din confortul propriei case, nu doar de la loterii sau de prin locurile unde sunt aparatele alea de poti sa platesti si facturi la ele.

Daca tot poti sa pariezi de acasa, de ce nu s-ar fi putut sa pui la Loto online? Iata insa ca acum, se poate. Dupa ce termnam de scris articolul asta, probabil ca o sa ne gandim la numerele norocoase si o sa punem un bilet. Sau mai multe variante, depinde. De iesit din casa nici nu poate fi vorba, avand in vedere cat de cald este. Si aici se incheie si articolul nostru de astazi. Voi ce ziceti, o sa puneti bilete la Loto din aplicatia AmParcat? Sau o sa ramaneti tot pe varianta de a va duce fizic sa puneti biletele?

 

 

 

 

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

error: Content is protected !!