Filmul Morbius a fost amanat iar! Cand se va lansa, pana la urma?

flanco.ro/

Un SHARE, bossule! Sa fie bine, ca sa nu fie rau

Filmul Morbius a fost amanat iar! Cand se va lansa, pana la urma? Usor, usor, fanii incep sa isi piarda din rabdare, ca prea au fost multe amanari. Nu este prima data cand filmul acesta este amanat cu putin timp inainte de presupusa data la care ar fi trebuit sa fie pe marile ecrane. Detalii avem in randurile urmatoare.

bookzone.ro

Filmul Morbius a fost amanat iar!

 

Filmul Morbius cu Jared Leto trebuia sa fie de muuult timp in cinematografe. La momentul scrierii acestui articol probabil ca ar fi trebuit sa fie deja impanzit netul cu recenzii, reactii si altele de acest fel. De ce spunem acest lucru? Pai, hai sa va zicem in primul rand cand era data initiala de lansare: iulie 2020. Da, nu am gresit nicio cifra. Acum aproape 2 ani, Morbius trebuia sa ruleze in cinematografele din toata lumea. Insa, din cauza virusului, nu a mai facut-o. Nimic neobisnuit pana aici, caci multe blockbustere au fost amanate.

Problema este ca din iulie si pana astazi, au fost nu mai putin de 5 amanari. Voi va dati seama? De-a lungul timpului, cei din spatele filmului au mai bagat la inaintare inca 5 alte date ale premierei, care, evident, nu au putut fi respectate, din diverse considerente. Iar astazi va spunem de o a 6-a amanare. Toti stiam ca pe 28 ianuarie se va lansa filmul Morbius cu Jared Leto pe post de protagonist. Ei bine, trebuie sa aflati ca acest lucru nu se va mai intampla. In schimb, productia cinematografica va intra in cinematografe la data de 1 aprilie. Desigur, daca nu cumva vom primi inca o amanare si atunci…

bookzone.ro

De ce a fost amanat filmul cu Jared Leto?

Filmul Morbius cu Jared Leto
Filmul Morbius cu Jared Leto

Se spune ca filmul a fost amanat din cauza noii variante a virusului despre care probabil stiti cu totii deja. Insa, parca nu prea pare plauzibil. Alte filme, filmate in perioade diferite sau care trebuie sa se lanseze in ianuarie, se pare ca inca se vor difuza la data la care trebuie si nu vor fi amanate. Asa ca…something smells fishy. Se mai vorbeste pe diverse site-uri si de faptul ca succesul Spider-man Niciun Drum Spre Casa ar fi raspunzator. Altfel spus, cei de la Marvel si-ar dori sa mai prelungeasca putin popularitatea filmului, sa-l mai lase sa ruleze si sa mai faca bani. Daca ar fi iesit filmul Morbius acum, s-ar fi batut cap in cap, teoretic.

Insa, o alta teorie, cu care suntem de acord e ca amanarea survine in urma faptului ca au mai trebuit filmate niste scene. Multi cred ca Andre Garfield se va intoarce pentru Uimitorul Om Paianjan 3. Si, pana la filmul sau solo, Spidey va aparea si in Morbius, poate in niste scene post credits sau cine stie. Si de aici si amanarea…Nu e deloc exclus, avand in vedere succesul pe care inca il are filmul Spider-man Niciun Drum Spre Casa. Si, ca sa incheiem acest articol intr-o nota mare, va lasam si trailerul filmului Morbius cu Jared Leto. Nu de alta, dar e posibil sa fi si uitat despre ce este vorba in el.

Sursa: Sony Pictures Entertainment

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

error: Content is protected !!