flanco.ro/

Un SHARE, bossule! Sa fie bine, ca sa nu fie rau

Camerista de Nita Prose este cartea despre care urmeaza sa vorbim in continuare. A avut un succes rasunator inca de la lansare, fapt pentru care deja a fost publicata in peste 30 de tari. Cu acest fapt in gand, haideti sa aflam si noi care e treaba si ce se intampla in ea. Doar o fi buna, daca se cumpara ca painea calda, nu-i asa?

bookzone.ro

Si totusi, daca sunteti pe graba si nu aveti timp sa cititi recenzia in totalitate, stati fara griji. Va putem spune ca va puteti cumpara cartea la un pret bun de pe acest site. Dati click si o sa ajungeti direct la pagina ei, in cazul in care vreti neaparat sa vi-o luati. cum, revenind la actiunea propriu-zisa.

Camerista de Nita Prose are un nume tare interesant

Camerista de Nita Prose
Camerista de Nita Prose

 

Regency Grand Hotel este un loc de prestigiu in oras. Aici lucreaza multa lume, pentru ca, l finalul zilei, toti oaspetii sa se simta bineveniti. Printre persoanele din personal se afla si Molly Gray, o camerista oarecare. Cel putin, la prima vedere, caci in esenta, ea va fi protagonista urmatoarelor cateva sute de pagini. Ne place mai ales numele ei, care pare assa, sters. Evident, e un lucru gandit de autoare si unul pe care il apreciem foarte mult. Molly e un prenume comun. Unul pe care multe fete il au in ziua de astazi.

bookzone.ro

Iar numele de familie, respectiv Gray e cireasa de pe tort. Poate fie sa insemne ca ea e o persoana stearsa la munca, pentru ca, in definitiv, nu e decat o camerista ca multe altele. Nu are nimic special sau asa ceva. In acelasi timp, cuvantul gray, care in romana evident ca inseamna gri, ne duce cu gandul si la praful pe care ea trebuie sa il stearga. Doar e una dintre plictisitoarele ei indatoriri, pe care trebuie sa le faca in fiecare zi, chiar daca ii place sa le faca sau nu.

Totul se schimba intr-o zi

Zilele par sa treaca pe nesimtita. Nici nu mai stie sa le deosebeasca, pentru ca in fiecare se intampla fix aceleasi lucruri. Doar ca, intr-una din ele, Molly gaseste ceva ce ii va schimba pentru totdeauna cursul vietii ei. Intrand intr-o camera sa isi faca treaba, da peste…un cadavru. Nu are cum sa inchida usa la loc si sa isi vada linistita de treaba. Desi, in teorie, ar putea. Doar ca nu, gasirea acelui corp ii va da totul peste cap protagonistei.

Se vede atrasa intr-un amalgam de secrete pe care nici nu si le-ar fi putut imagina. Si, pe parcurs, descopera ca e mai puternica. Se credea o persoana oarecare, fara vreo calitate anume, menita doar sa faca niste curatenie dupa altii. Insa, evenimentul neplacut a facut-o sa se vada…cu alti ochi. Si-a dat seama ca are abilitati de care nici nu stia ca dispune. Iar ele o vor ajuta sa rezlve totul. Una peste alta, Camerista de Nita Prose aduce in prim plan un personaj care in alte carti nu ar fi decat un simplu personaj de fundal si o transforma intr-o protagonista veritabila. Noi va recomandam aceasta carte. Iar daca vreti s-o cumparati, v-am lasat mai sus locul de unde o puteti face. Pe data viitoare. A, si daca mai vreti si o alta recomandare, sa stiti ca si Saruturi si Croissants e buna.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

error: Content is protected !!