Sezonul 6 din Cobra Kai ar putea fi ultimul

flanco.ro/

Un SHARE, bossule! Sa fie bine, ca sa nu fie rau

Sezonul 6 din Cobra Kai ar putea fi ultimul. Desi ne pare rau sa ne gandim la ultimul episod din Cobra Kai si practic la sfarsitul unei povesti frumoase, sunt mai multi pe net care cred ca nu mai e mult si Daniel, Johnny, dar si discipolii celor 2 sensei vor trebui sa isi ia ramas bun de la noi. Despre ce este vorba? Pai, haideti sa vedem si noi care e treaba.

bookzone.ro

Sezonul 6 din Cobra Kai ar putea fi ultimul

sezonul 6 din Cobra Kai ar putea fi ultimul
sezonul 6 din Cobra Kai ar putea fi ultimul

Dupa ce s-a terminat sezonul 5 din Cobra Kai, evident, am inceput cu totii cand incepe al 6-lea sezon. La momentul scrierii acestui articol, au cam trecut niste saptamani bune de cand acesta s-a difuzat pe Netflix. Si inca nu am primit nicio stire despre continuare. Cu alte cuvinte, nu stim sigur nici daca va mai urma ceva. Desi creatorii au spus ca sunt pregatiti pentru inca un sezon si mai au multe de spus si de facut cu personajele, mingea e in terenul celor de la Netflix. Daca datele legate de cati abonati s-au uitat la Cobra Kai nu sunt multumitoare, e posibil sa spuna ca nu prea ar avea de ce sa urmeze sezonul 6. Insa, avand in vedere ca au pierdut deja niste abonati, noi ne-am gandi ca ar fi pacat sa renunte la un serial care inca are o super baza de fani in spate.

Dar haideti sa spunem ca se anunta noul sezon si se si difuzeaza. In el o sa fie vorba despre campionatul de karate Sekai Taikai. Nu stim inca nici cine o sa participe exact, insa nici cine o sa castige. Dar haideti sa o lua logic. Deja Daniel si Johnny sunt prieteni buni. Terry Silver teoretic a iesit din joc. Ar urma sa vedem ce probleme mai face Kreese si gata. Dupa, ce ar mai putea sa urmeze? Dupa un campionat mondial de karate, ce ar putea face mai mare de atat? Raspunsurile nu prea sunt si de aceea multi sunt rezervati in privinta viitorului showului dupa sezonul 6 din Cobra Kai. Insa inca nu e nimic anuntat. Totul e la statutul de speculatii din partea fanilor, desigur.

bookzone.ro

Creatorii si actorii vor sa puna accentul pe calitate

Probabil ca unii din voi sunteti de parere ca pot sa o lalaie si dupa cu nistetradari, reveniri si asa mai departe. Poate se intoarce Terry Silver, poate se impaca cu Kreese, din astea. Dar nu, pentru ca cei din spatele Cobra Kai, adica producatorii, nu vor sa faca rabat de la calitate. Am vazut-o si noi prea bine deja, de-a lungul sezoanelor. Si daca nu vor gasi ceva mai mare si mai bun decat campionatul de karate Sekai Taikai, atunci probabil ca nu vom vedea sezonul 7 din Cobra Kai. Noi avem incredere in ei, dar ne gandim si la varianta in care totusi nu vor gasi idei bune pentru inca un potential sezon…

Actorul care il joaca pe Miguel a fost recent invitat la o emisiune si a spus ca, dupa el, Cobra Kai mai are un singur sezon super smecher, din punct de vedere al ideilor si a ce se poate intampla. Dupa, e posibil ca toata calitatea cu care ne-am obisnuit sa se mai diminueze…Asta daca va fi totusi vorba despre inca un sezon. Faptul ca producatorii Cobra Kai lucreaza acum si la alt show numit Obliterated e posibil sa nu fie atat de bine, pentru ca probabil tot timpul care ar fi putut fi folosit pentru serialul nostru preferat cu karate, se va injumatati.

S-ar putea lungi campionatul?

Ne mai gandim totusi si la o faza. Campionatul de karate Sekai Taikai s-ar putea lungi. Astfel, el ar putea sa fie focusul si intr-un potential sezon 7 din Conbra Kai. Se poate termina al 6-lea cu un cliffanger gen lupta finala dintre X si Y si in tot sezonul 7 sa fie pregatirile pana la lupta care poate decide cine va fi campionul sau campioana.

Nu stim inca ce se va intampla. Dar urmari cu atentie pentru ca ne place tare mult Cobra Kai. Si am vrea sa mai vedem multe sezoane. Insa, desigur, depinde de producatori si de Netflix ce decid. Noi o sa ne uitam si pe contul de Instagram Cobra Kai, sa vedem daca se anunta niste noutati.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

error: Content is protected !!