Genshin Impact aniverseaza 2 ani de existenta

flanco.ro/

Un SHARE, bossule! Sa fie bine, ca sa nu fie rau

Genshin Impact aniverseaza 2 ani de existenta in 2022.Wow, parca mai ieri abia descopeream personajele si ni-i doream toti pe DIluc si Jean ca 5 stars, iar acum, iata-ne ajungi la cea de-a 2-a aniversare a celebrului joc facut de MiHoYo sau HoyoVerse, asa cum le place sa se numeasca de niste timp.

bookzone.ro

Genshin Impact aniverseaza 2 ani de existenta

Genshin Impact aniverseaza 2 ani de existenta
Genshin Impact aniverseaza 2 ani de existenta

Aparut parca de nicaeri in anul 2020, jocul Genshin Impact a atras rapid numerosi jucatori, dornici sa vada despre ce este vorba. Grafica superba pentru un joc free, personajele bune si lore-ul bine impachetat au facut din Genshin un hit aproape peste noapte. Daca din intamplare ati ajuns la acest articol, dar nu ati jucat acest joc niciodata, ideea e simpla. Eroul/Eroina (puteti alege, evident) se lupta la inceput cu o zeitate necunoscuta, alaturi de fratele sau sora, in functie de ce alegeti voi la inceput. n timpul luptei, ruda voastra e luata de acea zeitate si dusa nu se stie unde.

Voi porniti in cautarea ei si ajungeti intr-un univers cu totul nou. Alaturi de voi e Paimon, o dragutica, ce e adesea subiect de glume. Dar, una peste alta, voi doi deveniti parteneri in cautarea ce nu se anunta usoara. De-a lungul aventurii descoperiti ce puteri aveti. In Tevyat, lucrurile nu sunt niciodata ceea ce par.

bookzone.ro

La ce cadouri ne putem astepta acum la cea de-a 2-a aniversare a jocului Genshin Impact?

Preferam sa fim cat de cat rezervati. Nu de alta, dar probabil va amintiti ce s-a intamplat la prima aniversare. Noi toti jucatorii ne-am asteptat la super cadouri. Sa simtim intr-adevar ca e sarbatoare. Dar goodies-urile pe care le-am primit au fost submediocre. Naspa rau de tot…Si toti ne-am ofuscat.

Unii ar putea spune ca n-o sa se schimbe nimic. Da, jucatorii s-au suparat, dar tot au continuat sa se joace si tot si-au cumparat Welkin Moons. Asa ca why bother? O sa bage niste recompense mici asa de forma si gata si cu aniversarea. Asta cred mult. Si parca si noi am zice la fel. Desi, la cati bani produce Genshin Impact, acolo niste recompense pentru playeri in adevaratul sens al cuvantului nu ar strica.

Ce recompense am vrea noi sa vedem pentru aniversare?

A, am uitat sa va spunem…Genshin Impact aniverseaza 2 ani de existenta pe 28 septembrie. Deci ar mai fi niste timp sa ne gandim la recompense. Avand in vedere ca, la momentul scrierii acestui articol, nu se stie sigur nimic. Noi avem deja niste idei. In primul rand, ar fi frumos sa primim un personaj 5 star gratuit, la alegere. Desi, fiind aniversarea de 2 ani, ar merge si 2, unul de la Standard Banner si unul de la ce banner o fi in joc cand o fi si aniversarea.

Apoi, 2 Welkin Moons gratuite, pentru toata lumea. Unul din skin-urile alea scumpe pentru personaje, tot gratuit. Si n-ar fi rau sa ne intre si vreo 20 de wishes gratuite. Sau hai 2, daca primim totul. Si da, acum ne-am trezit. Stim ca sansele sa primim toate aceste goodies sunt minime. Dar niste jucatori de Genshin talentati asa ca noi pot sa viseze, nu-i asa? Pe noi ne gasiti si pe IG, daca vreti sa ne dati UIC-urile voastre, sa fim prieteni. Stim ca exista o comunitate de playeri Genshin Impact si in Romania, dar nu stim exact cat de mare este aceasta. Nu ar fi rau sa avem si noi o super comunitate, sa facem diverse. Ramane de vazut cati cosplayeri de Genshin Impact o sa vedem la ComicCon, ca sa ne facem o parere vaga.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

error: Content is protected !!