Elon Musk a cumparat Twitter

flanco.ro/

Un SHARE, bossule! Sa fie bine, ca sa nu fie rau

Elon Musk a cumparat Twitter. Este oficial. Pe 25 aprilie 2022, fondatorul Tesla a intrat in posesia uneia dintre cele mai populare retele sociale din lume. Ce inseamna asta pentru viitorul lumii? Haideti sa discutam putin in articolul de astazi.

bookzone.ro

Elon Musk a cumparat Twitter

Elon Musk a cumparat Twitter
Elon Musk a cumparat Twitter

Despre Elon Musk si Twitter s-a mai scris, de multe ori chiar, insa in contexte diferite. In ultimele luni, domnul Musk si-a publicat adesea gandurile si ideile pe platforma de socializare. Iar acestea nu au trecut neobservate. Nu ne referim aici ca au primit multe like-uri, inimioare sau alte aprecieri digitale. Vorbim de faptul ca aproape fiecare idee expusa de Elon Musk pe Twitter a fost rapid adoptata de un numar imens de persoane si transformata in adevar general valabil.

Deja sunt faimoase tweet-urile sale in care discuta despre diverse lucruri ce au loc in lume, dar si despre evolutia unor cryptomonede. Ne aducem aminte cat de mult a influentat Elon Musk Shiba si Dogecoin, doua cryptomonede care nu aveau un viitor promitator. Datorita lucrurilor spuse pe Twitter, prin care se intelegea ca el are incredere in ele, acestea au explodat in pret, pur si simplu. Si multi au profitat, facand o gramada de bani.

bookzone.ro

Elon Musk si libertatea de vorbire

Asadar, deja multi considerau Twitter ca locul de joaca al lui Elon Musk. Asteptau cu sufletul la gura parerile lui, ca sa stie ced sa cumpere si asa mai departe. Elon a vazut ce impact are pe platforma si si-a spus ca n-ar fi rau sa devina a lui. Pentru ca da, oamenii de la Twitter pot fi de treaba, dar una e sa publici pe reteua altcuiva si alta sa postezi pe reteaua ta. Nu are cum sa te baneze nimeni, asa cum s-a intamplat cu Donald Trump. Stiti ca si el era destul de vocal pe Twitter.

Asa ca Elon le-a facut o propunere fondatorilor Twitter: 44 de miliarde de dolari. Acestia nu au acceptat-o din prima. Le-a luat cateva zile in care au analizat situatia. Ne-a placut articolul lui Vali, in care vorbea si el de faptul ca a fost totusi o miscare inteleapta. Limita de sus a fost atinsa deja, in sensul in care, din punctul in cared se afla in prezent, Twitter nu prea avea unde sa se duca. Insa, odata cu acest suflu nou si cu ideile cu care probabil ca va veni Elon, lucrurile se pot schimba. In rau sau in bine, depinde. Vom vedea pe viitor care vor fi consecintele faptului ca Elon Musk a cumparat Twitter. La prima vedere, totul pare bine, caci el vrea sa aduca libertatea in vorbire si isi doreste scape de toti botii care existau pe Twitter.

Twitter in Romania

La noi, din pacate, nu prea a prins Twitter. Desi l-am introdus in articolul despre cele mai bune retele sociale pentru un influencer, adevarul e ca Twitter se afla undeva la coada clasamentului. Probabil nici 10% din populatia Romaniei nu are cont de Twitter, la momentul scrierii acestui articol.

Si, tocmai de aceea, aceasta achizite a lui Musk nu prea o sa ne afecteze in vreun fel. Desigur, poate ca vor incepe mai multi sa il utilizeze, avand in vedere ca Elon Musk e popular in Romania. Ramane de vazut.

1 thought on “Elon Musk a cumparat Twitter

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

error: Content is protected !!