Biblioteca de la miezul noptii de Matt Haig Rezumat

flanco.ro/

Un SHARE, bossule! Sa fie bine, ca sa nu fie rau

Biblioteca de la miezul noptii de Matt Haig reprezinta una din acele carti pe care le citesti nu doar pentru epitete superbe, descrieri lungi si placute sau scene de actiune care te umplu de adrenalina, ci si pentru un soi de introspectie, de care se pare ca avem timp din ce in ce mai rar. Cum este viata noastra in prezent? Cum ar fi fost daca am fi luat decizia aceea, in ziua la care nem ai gandim din cand in cand? Aceasta problema e abordata cu succes de scriitorul Matt Haig in aceasta carte despre care vom discuta in randurile urmatoare.

bookzone.ro

Si pentru ca ati ajuns aici, la noi pe site si ne simtim onorati, vrem sa va oferim si un pont. Puteti gasi chiar acum aceasta frumoasa carte in aceasta librarie online. Daca totusi stocul e epuizat acolo, va mai putem spune ca puteti sa vi-o cumparati linistiti si din aceasta 2-a librarie online, de unde obisnuim si noi sa ne luam carti. Depinde de voi de la care doriti sa o luati. Iar o selectie mai larga de carti ale scriitorului Matt Haig gasiti, de asemenea, si aici.

Biblioteca de la miezul noptii de Matt Haig Rezumat

Biblioteca de la Miezul Noptii de Matt Haig
Biblioteca de la Miezul Noptii de Matt Haig

Ne regasim cu totii in unele zile, gandindu-ne ca poate viata pe care o avem in prezent nu este neaparat cea mai buna. Intotdeauna e loc de mai bine, stim cu totii. Dar sunt dati in care gandul ca daca am fi fost mai curajosi candva, daca am fi luat o decizie mai repede sigur am fi fost mult mai fericiti, poate deveni destul de apasator, sa stiti. Poate ajunge chiar sa ne obsedeze. Pentru ca, de cele mai multe ori, nu prea mai putem sa schimbam lucrurile. Nu ne putem intoarce in timp, sa facem altfel decat am facut-o deja. Sau putem?

bookzone.ro

In cartea Biblioteca de la miezul noptii de Matt Haig, Nora, protagonista, descopera ca lucrurile sunt posibile. Nu, nu capata cine stie ce puteri supranaturale sa calatoareasca in timp. Nu devined un soi de Doctor Who feminin, sa poata calatori prin timp si spatiu. Si totusi, ea ajunge intr-o biblioteca asa cum nu e alta. Se spune despre citit ca e cea mai buna modalitate de a calatori prin toata lumea si prin toate lumile, fara a fi nevoie de vreun bilet. Si fara sa ne miscam prea mult. Intr-adevar, asa este. Doar ca atunci cand calatorim cu ajutorul cartilor, o facem pe langa niste personaje. Si trecem prin peripetiile lor, nu prin ale noastre. Dar daca acele carti din biblioteca s-ar referi strict la viata noastra?

Cate carti, atatea posibilitati

Daca am lua la intamplare o carte din acea biblioteca si am descoperi ca, de fapt, este despre noi? Nora, protagonista, isi da seama de acest lucru si evident, intrebarile incep. Si dorinta de a afla cat mai multe lucruri. Parca atunci cand prezentul nu este fix ceea ce sperai tu sa fie, vrei neaparat sa vezi daca ai dreptate sau nu. Daca deciziile din trecut au fost bune sau, din contra, naive.

Desigur, exista si un pret pentru aceasta putere de a-ti vizualiza viata in diversele ei stadii si dupa diversele decizii pe care le iei, lucru pe care il va afla si Nora, protagonista. Pana la urma, va trebui sa aleaga ce sa faca, iar decizia aceasta poate fi una care o va bantui pentru mult, mult timp. Cititorii se vor putea bucura de una dintre cele mai frumoase carti ale unui autor contemporan. Daca va place stilul sau, sa stiti ca puteti gasi si alte carti de Matt Haig. Se pare ca este printre cei mai populari autori de fictiune si are multe carti care au ajuns in topurile internationale. In acelasi timp, va recomandam si cartea Ce stie doar vantul, daca mai aveti chef de o portie buna de fictiune.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

error: Content is protected !!