Serialul turcesc Hercai se termina pe 23 iulie!

flanco.ro/

Un SHARE, bossule! Sa fie bine, ca sa nu fie rau

Serialul turcesc Hercai se termina pe 23 iulie, doamnelor, domnisoarelor si domnilor! Atunci se va difuza cel din urma episod, acela care va reprezenta finalul povestilor dragilor nostri. Dupa zeci de episoade in care i-am urmarit la fiecare pas, iata ca trebuie sa ne pregatim sa le spunem si adio lui Reyyan si Miran. Dar inca a ramas intrebarea: va fi un final fericit sau, din contra, unul…plin de drame? Noi o sa va dam cateva detalii in cele ce urmeaza.

bookzone.ro

Serialul turcesc Hercai se termina pe 23 iulie!

Parca mai ieri ca scriam cand incepe Hercai la TV. Timpul a trecut insa, iar acum trebuie sa vorbim despre episodul final. Asadar, dupa luni de zile de emotii care mai de care mai diverse, serialul turcesc Hercai se termina. Toate personajele cu care deja ne-am obisnuit si pe care le consideram ca parte din familie trebuie sa isi urmeze cursul vietii departe de noi, de telespectatori. De la ora 20, pe 23 iulie, totul se va termina. Dar oare va fi bine sau va fi rau pentru ei? Sunt atatea intrebari fara raspunsuri. Nimic nu e sigur si nu e nevoie decat de un lucru mic, care sa poata distruge tot. O intriga pierduta si regasita in ultimul episod din Hercai poate strica toata linistea care s-ar fi putut asterne…

Parca mai ieri il urmaream pe Miran cum incerca el sa se razbune pe nemilosul Nasuh Sadoglu. Il credea unul din dusmanii sai, alaturi de Azat. SI, pentru a ajunge mai usor la ei si pentru a ii putea distruge, el a ales sa apeleze la inima lui Reyyan. Altfel spus, a vrut sa o faca sa se indragosteasca si pe urma sa profite de sentimentele ei pentru a putea sa distruga familia Sadoglu pentru niste lucruri urate. Desigur, pe parcurs, totul s-a schimbat. S-a intors sirul actiunii cu susul in jos, incat nici nu ne-a venit sa credem. Azize de exemplu, pe care toti o consideram o bunica buna, s-a dovedit a fi tare sireata. Si multe alte astfel de lucruri s-au intamplat. Desigur, daca ati ajuns sa cititi acest articol, sigur le stiti pe toate, asa ca nu are rost sa le mai repetam.

bookzone.ro

Cum se termina ultimul episod din Hercai?

Reyyan si Miran au trecut prin niste momente dificile cu gemenii lor…Nu va spunem mai mult, caci e posibil ca unii dintre voi sa nu fi ajuns inca la respectivul episod. Ideea ar fi ca bucuria lor ca au devenit parinti s-a stins putin cam repede. Cei care s-au uitat stiu despre ce vorbim noi aici. Iar cei care nu stiu, sigur vor afla pana sa ajunga la ultimul episod din Hercai. Cert este ca Reyyan afla 2 vesti: una rea si una buna. Ambele sunt legate despre posibilitatea ei de a deveni mama. Desi prima dintre ele o zguduie efectiv, cea de-a 2-a, pe care o afla inainte de sfarsit, pare sa ii readuca toate sperantele pe care si le facuse.

Restul personajelor au parte de finaluri potrivite pentru ele. Yaren de exemplu nu mai scapa. Cei 2 vechi dusmani, Nasuh si Azize, inteleg ca e timpul sa lase tot ceea ce s-a intamplat deoparte. Asa ca, decid sa isi uneasca destinele, sa nu se mai piarda vreodata, asa cum au facut-o atata timp, in care s-au urat, in loc sa se iubeasca. Iar pentru ai nostri, Reyyan si Miran, viitorul suna bine. Reyyan isi vede visul cu ochii, acela de a avea o familie frumoasa. Si asa se termina ultimul episod din Hercai, cu zambete, nu cu lacrimi. Daca vreti sa mai discutati si alte persoane care au urmarit si urmaresc serialul, puteti intra pe aceasta pagina de Facebook, sa stiti.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

error: Content is protected !!