Ce inseamna Ai Voi Lu? E expresia lui Tzanca Uraganu

flanco.ro/

Un SHARE, bossule! Sa fie bine, ca sa nu fie rau

Ce inseamna Ai Voi Lu? Suntem siguri ca ati auzit aceasta sintagma cel putin o data in ultimul timp. A devenit virala peste noapte, ca multe alte expresii care nu au neaparat logica, dar sunt amuzante si se raspandesc rapid printre internauti si nu numai. In cele ce urmeaza, o sa va spunem despre ce este vorba si de unde a pornit.

bookzone.ro

Ce inseamna Ai Voi Lu?

ce inseamna Ai Voi Lu
ce inseamna Ai Voi Lu

Ai Voi Lu este pronuntarea gresita a expresiei „I love you”, din engleza. Evident, stim cu totii ca pronuntia corecta este ” Ai Lov Iu”. Doar ca, uneori, din cauza grabei, a neatentiei sau a altor factori, se poate ca o pronuntam si gresit. Sau cel putin asa i s-a intammplat manelistului Tzanca Uraganul, care a si pornit acest trend, de altfel. Era si el linistit pe live si vorbea cu fanii. Totul a decurs normal si nimic nu anunta perla ce urma sa vina. Pana la urma, a fost nevoit sa incheie live-ul poate mai repede decat si-ar fi dorit.

Si atunci, el a vrut sa le spuna tuturor celor care se uitau ca ii iubeste, dar intr-un stil smecheresc, pe engleza. Doar ca, probabil din graba, a incurcat cuvintele intre ele. Astfel, in loc sa ii iasa „Ai Lov Iu”, ultimele 2 cuvinte s-au transformat in altele decat trebuia si aia a fost. Lumea a ras mult pe live si si mai mult dupa aceea. La scurt timp, au aparut peste tot TikTok-uri in care persoanele spuneau asa. Iata cum, dintr-o simpla greseala, domnul Tzanca Uraganu a devenit viral. Bine, nu ca nu era si inainte, dar na, i-a adus un plus de publicitate. Ne intrebam cand o sa apara si piesa aceasta.

bookzone.ro

Dorian Popa nu stie de expresie

Trebuie sa va spunem din start ca ideea ce a va inscrie acest articol ne-a venit dupa ce ne-am uitat la unul dintre vlog-urile lui Dorian Popa. De unde pana unde? Pai, vloggerul din Domnesti filma intr-una din viitoarele case din Hatz Residence. La un moment dat, a vazut pe jos un mesaj de la niste fani. Scria „Ai Voi Lu”, adica fix celebra expresie a lui Tzanca. Dorian s-a uitat asa 2 secunde la mesaj si nu prea a inteles care e treaba. Va lasam mai jos vlog-ul, in caz ca nu l-ati vazut.

Sursa: Dorian Popa pe YouTube

Asadar, Dorian Popa nu stia de expresie. Si probabil ca sunt multi altii care habar nu au de unde a pornit. De aceea ne-am gandit sa scriem repede acest articol. Va multumim ca ati venit pe site-ul nostru si nu uitati ca…” Wi Voi Lu”. Si daca sunteti interesati si de altfel de expresii, we got you. Am scris deja un articol cu expresii amuzante romanesti, daca vreti sa va mai amuzati putin.

1 thought on “Ce inseamna Ai Voi Lu? E expresia lui Tzanca Uraganu

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

error: Content is protected !!