Actorul Ncuti Gatwa este al 14-lea Doctor in serialul Doctor Who

flanco.ro/

Un SHARE, bossule! Sa fie bine, ca sa nu fie rau

Actorul Ncuti Gatwa este al 14-lea Doctor in serialul Doctor Who. E o veste cel putin surprinzatoare. Prea putini fani ai indragitei francize Doctor Who s-ar fi asteptat la acest actor sa apara in rolul Time Lord-ului pe care il indragesc de zeci de ani. Insa, iata ca a venit si aceasta informatie oficiala. Da, nu este vreo gluma, nici vreo potentiala informatie. Discutam deja despre o stire oficiala, ce a aparut deja si pe profilurile oficilale ale serialului. Haideti sa vedem in randurile urmatoare de ce discutam despre o decizie istorica.

bookzone.ro

Actorul Ncuti Gatwa este al 14-lea Doctor in serialul Doctor Who

Actorul Ncuti Gatwa este al 14-lea Doctor Who
Actorul Ncuti Gatwa este al 14-lea Doctor Who

Stiam ca Jodie Whittaker va mai aparea o singura data in postura Doctorului, in centenarul BBC din octombrie. In acelasi timp, mai stim si ca acesta va dura 90 de minute. Iar acum, mai stim si ca actorul Ncuti Gatwa este al 14-lea Doctor Who, urmasul doamnei Jodie Whittaker. Russell T Davies a tinut sa nu spuna nimic despre personalitatea noii incarnatii a Time Lord-ului, din respect pentru actuala actrita ce joaca personajul.

Asadar, Ncuti Gatwa, actorul in varsta de 29 de ani, va primi in scurt timp cheile Tardis-ului si va pleca in peripetii prin timp si spatiu. Inca nu au fost anuntati si companionii sai. Ramane de vazut daca se va merge pe ideea de singularitate sau daca vor fi cel putin 2 permanent in Tardis, asa cum s-a intamplat si in era Whittaker.

bookzone.ro

Cand va aparea pentru prima data Ncuti Gatwa in rolul Time Lord-ului?

Acum ca stim cine il va juca, toti suntem curiosi sa aflam si cand il vom vedea pentru prima data in rolul Time Lord-ului. Sunt mai multe variante. Centenarul BBC, cel in care al 13-lea Doctor interpretat de Jodie Whittaker ar fi o varianta. Doctorul va incepe procesul de regenerare, insa asta nu inseamna ca il va si termina. Se poate foarte bine sa se termine totul in timpul regenerarii cu un „To Be Continued…”.

Daca nu ii vedem fata lui Ncuti in Centenar, atunci cu siguranta ca in 2022 el nu va fi Doctor Who. Urmatoarea sansa ar fi in sezonul 14. N-ar fi rau, insa probabil ca multi si-ar dori sa vada macar primele secvente in Centenar. Daca stam bine sa ne gandim, cam asa s-a intamplat la fiecare regenerare a Doctorului. A inceput, s-a terminat, a zis noul actor niste replici si gata episodul. Poate ca asa va fi si aici. Daca nu, atunci sigur prima aparitia a actorului Ncuti Gatwa in rolul Doctorului va fi in episodul special cu ocazia a 60 de ani de Doctor Who. Vom vedea probabil detalii si pe contul de Instagram al lui Ncuti.

 

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

error: Content is protected !!