Pachetul de carti Calatoria Norisorului – Ideal pentru prichindei!

flanco.ro/

Un SHARE, bossule! Sa fie bine, ca sa nu fie rau

Pachetul de carti Calatoria Norisorului este ideal pentru prichindei. Plin de ilustratii interesante si util pentru cresterea in armonie a prichindelului sau prichindeilor dumneavoastra, cele 2 carti incluse reprezinta o achizitie foarte buna. Noi am gasit pachetul si la un pret decent, fapt pentru care v-am lasat mai jos de unde sa vi le luati. In cadrul articolului de astazi vom discuta cate putin despre fiecare dintre volumele ce vin in pachet. Iar la final, dumneavoastra veti decide daca merita sau nu. Acestea fiind spuse, permiteti-ne sa incepem.

bookzone.ro

Pachetul de carti Calatoria Norisorului de Cristina Donovici

Pachetul de carti Norisorul Roz
Pachetul de carti Norisorul Roz

Dupa cum va spuneam si mai sus, pachetul de carti Calatoria Norisorului de Cristina Donovici contine 2 volume. Este vorba despre Norisorul Roz si despre Secretul Norisorului Roz. Despre amandoua vom vorbi in randurile urmatoare. Asadar, haideti sa vedem cam despre ce ar fi vorba. In prima carte, prichindeii il vor cunoaste pe protagonist. Dupa cum probabil ca v-ati dat seama deja, acesta este Norisorul Roz, care este diferit fata de ceilalti. Este unic in felul sau si, de aceea, uneori ii este destul de greu sa isi gaseasca prieteni. Va dati seama: toti ceilalti au aceleasi culori, iar el, roz fiind, parca nu se poate integra atat de usor.

Insa, Norisorul nu vrea sa se lase. El pleaca intr-o calatorie initiatica. E vorba despre o calatorie la finalul careia el isi va gasi adevarata menire. Va intalni o multime de personaje care vor face deliciul celor ce vor parcurge paginile. Cu fiecare personaj intalnit, Norisorul intelege ideea de acceptare, dar si de evolutie personala. Cu alte cuvinte, el isi da seama ca nu trebuie sa se schimbe doar pentru a fi acceptat undeva. Daca are un talent sau daca e diferit in vreun aspect anume, cel mai bine ar fi sa ramana asa. Acceptarea sinelui e un lucru deosebit de important. Cei mici, in acelasi timp, vor vedea ca nu trebuie sa se ascunda daca le plac anumite lucruri. Poate unora le place desenul, de exemplu. Sau altii vor sa fie sportivi. Fiecare e special in felul sau.

bookzone.ro

Secretul norisorului roz de Cristina Donovici

Al 2-lea volum din pachetul de carti Calatoria Norisorului este Secretul Norisorului Roz. In el, autoarea, respectiv Cristina Donovici il readuce in prim plan pe Norisor. De data aceasta, aventurile lui sunt mult mai bune ca in primul, asa cum e si normal, de altfel. Norisor de data aceasta e mult mai increzator in el ca in prima carte. Astfel, acum poate si el la randu-i sa ii invete pe cei cu care intra in contact cat de usor este sa te accepti pe tine, cu bune si cu rele si sa ai grija de talentele tale.

Prichindeii vor putea invata din Secretul Norisorului Roz de Cristina Donovici ce este intunericul. De asemenea, vor vedea ca, in realitate, nu trebuie sa se teama de el. Stim cu totii ca frica de intuneric e comuna la majoritatea copilasilor. Mai ales la cei in jurul varstei de 3 ani, caci aceste carticele sunt scrise pentru ei.

O carte bonus cu Norisorul

Dupa ce ne-am apucat sa scriem prezentul articol, am aflat ca autoarea a mai scris o carte cu Norisorul. E vorba despre Norisorul Roz si cosul cu dulciuri de Cristina Donovici. De data aceasta, carticica abordeaza un alt subiect sensibil in general printre cei mici: dulciurile si dentistii. Micutul Norisor trebuie sa vada cam care e treaba cu mancatul dulce in exces. Pentru ca noi stim ca exista si unele riscuri. Norisorul ajunge la dentist si, odata cu prichindeii, va vedea ce il asteapta.

Norisoul Roz este un personaj tare simpatic. Ilustratiile Andei Ansheen sunt superbe si fac ca fiecare personaj, in frunte cu protagonistul, sa vina la viata. Cei mici ii vor adora pe toti cei ce apar intre paginile acestor 3 carticele numai bune pentru prichindeii dumneavoastra. Ne puteti spune si in comentarii daca le-ati cumparat. De asemenea, in cazul in care sunteti in cautare de mai multe carti pentru copii, va recomandam si seria Dar Motan.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

error: Content is protected !!