Ce inseamna emoticonul 🙃 pana la urma?

nemira.ro

Un SHARE, bossule! Sa fie bine, ca sa nu fie rau

Ce inseamna emoticonul 🙃 pe care il putem vedea in special in convorbirile intre prieteni sau intre persoanele apropiate? La prima vedere, am fi tentati sa ne gandim la ceva cu statul cu capul in jos pentru scurt timp sau ceva, desi o definitie clara nu am putea da. In realitate insa, emoji-ul acesta se refera la cu totul si cu totul altceva. Ceva mult mai subtil si mai amuzant. Aflam si noi despre ce este vorba din randurile urmatoare.

Ce inseamna emoticonul 🙃?

ce inseamna emoticonul 🙃
ce inseamna emoticonul 🙃

Ce este un emoticon stim deja. Sau cel putin, ar trebui, asta daca telefoanele noastre au touchscreen si nu butoane. Insa, ce inseamna fiecare si ce subtilitate exista, de fapt, in spatele folosirii fiecaruia, e posibil sa nu stim intotdeauna. Insa, stati linistiti. E normal. Sunt sute si sute de emojiuri sau emoticoane. Si daca la alea simple, unde vedem o fata zambitoare ca rade, e usor sa ne dam seama la ce se refera, la unele precum acesta despre care vorbim astazi, e posibil sa nu ne prindem intotdeauna din prima.

fabricadegratare.ro

Asadar, ce inseamna emoticonul 🙃? Nu are legatura cu statul cu capul in jos, fiti linistiti. De obicei, acest emoticon se foloseste atunci cand vreti sa dati de inteles ca ceea ce tocmai ati spus inainte de el este, de fapt, ironie fina sau sarcasm subtil. Sau, cu alte cuvinte, ca nu este de luat in serios ce i-ati scris persoanei cu care conversati. Ati inteles? Bun, foarte bine. N-ati inteles? Haideti sa va dam si un exemplu in acest sens. Sau poate doua.

bookzone.ro

edenboutique.ro/

Vesti nu prea bune, dar date cu zambetul pe buze

Sa zicem ca tocmai ati venit de la munca, ca de, natura jobului nu va permite sa lucrati remote si va intalniti pe scara cu proprietarul garsonierei pe care o aveti inchiriata. Si cu un zambet jucaus pe fata va spune ca de luna viitoare, va trebui sa dati cu 50 de lei mai mult la chirie. „Grozav”, va ganditi si intrati. Va descaltati, va mai faceti una alta si dupa va puneti sa vorbiti pe WhatsApp sau prin alt mijloc de comunicare. Si ii ziceti prietenei voastre: „Fata, am avut o zi grozava azi. Tocmai m-am intalit cu proprietarul garsonierei si cica mai trebuie sa dau 50 de lei in plus. Ce ma bucur🙃”. La prima vedere, daca nu ar exista emoticul cu fata in jos, replica voastra ar putea fi luata drept buna.

Dar, avand in vedere ca ati pus si acest emoji dupa, se intelege foarte usor ca ati fost sarastic/a, de fapt. Sau ironic/a, depinde cum vreti sa ii spuneti. Sau alt exemplu. Va scrie cineva ca nu poate sa va dea aia 100 de lei pe care i-a imprumutat de la voi. Probabil ca ii veti raspunde cu „A, nu-i nimic. Nici n-aveam nevoie de ei, ca doar mai am vreo 2 saptamani pana la salariu si parizerul e bun 🙃”. Din nou, de aici se intelege ca sunteti sarcastic/a, de fapt. Si cam aceasta ar fi treaba cu emoticonul acesta dubios, la prima vedere. In realitate, e simplu de inteles la ce se foloseste. Daca aveti si voi idei despre ce emoticoane sa mai scriem, ne puteti spune si pe profilul de Insta.

edenboutique.ro/

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

error: Content is protected !!