Ce inseamna yalla in araba?

flanco.ro/

Un SHARE, bossule! Sa fie bine, ca sa nu fie rau

Ce inseamna yalla in araba? Cuvantul a devenit din ce in ce mai popular. Ba chiar a ajuns sa fie folosit in glumele dintre prieteni si nu numai. A contribuit la propagarea lui atat de rapida si una din melodiile Innei, despre care vom discuta in cadrul articolului nostru de astazi.

bookzone.ro

Ce inseamna yalla in araba?

ce inseamna yalla in araba
ce inseamna yalla in araba

Acest cuvant nu are o singura…definitie sa ii spunem. In functie de felul in care este scris, dar si de limba, pot fi mult mai multe. De exemplu, in limba araba, yalla inseamna „Haide!” sau „Sa mergem!”. Un fel de „Allons-y!” din franceza. E un indemn la actiune, nu la statul degeaba.

Daca e sa ne mutam putin intr-o alta parte a lumii, in locuri unde se vorbeste ebraica, acelasi cuvant, insa spus de doua ori, la rand inseamna cu totul si cu totul altceva. Astfel „Yalla, yalla” are ca definitie un soi de „Da, da”. O aprobare accentuata, putem sa ii spunem, ca idee.

bookzone.ro

Inna Yalla

O stiti pe Inna, nu? E una dintre cele mai apreciate artiste de la noi. Si pe buna dreptate, caci a reusit sa sparga barierele si sa ajunga o cantareata de nivel international. Asa se face ca piesele ei sunt ascultate de zeci sau poate chiar sute de milioane de persoane, de peste tot in lume. Si cand lanseaza ceva, se aude aproape peste tot in lume. Asa s-a intamplat si cu una din piesele ei, respectiv Yalla.

Lumea i-a dat un play si s-a indragostit pe loc. Linia melodica, locurile, personajele din videoclip, toaate au facut ca aceasta sa aiba la momentul scrierii acestui articol sute de milioane de vizualizari. Si de aici a inceput si interesul pentru ce inseamna yalla in araba. Fiind unul din cuvintele ce se regasea de multe ori in timpul refrenului, lumea a vrut sa stie la ce se refera. In cazul in care nu va mai aduceti aminte piesa, vi-o lasam mai jos. Auditie placuta. Dupa ce ascultati piesa, sa stiti ca va mai recomandam si articolul nostru despre zgarie-branza.

Sursa: Inna pe YouTube

 

1 thought on “Ce inseamna yalla in araba?

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

error: Content is protected !!