Cum devii fotbalist de Marcel Puscas Rezumat
Un SHARE, bossule! Sa fie bine, ca sa nu fie rau

Cum devii fotbalist de Marcel Puscas este o lucrare ideala pentru toti cei care isi doresc sa patrunda in acest domeniu al sportului rege si sa afle lucruri utile. Atunci cand dorinta exista, si este arzatoare, o indrumare de genul acesteia scrisa, venita din partea domnului Puscas nu poate fi altfel decat…ideala.

bookzone.ro

Tocmai de aceea, in randurile urmatoare, vom vorbi pe scurt despre ce putem gasi in carte. Astfel, voi va veti putea da seama daca merita sau nu sa achitizionati aceasta carte, desigur. Si totusi, daca ati citit si cartea Fotbalul in carje, de acelasi autor, si ii cunoasteti deja stilul, fapt pentru care nu vreti decat sa stiti de unde va puteti lua cartea, stati linistiti. Va putem da un pont: o gasiti chiar acum, la pret destul de bun, in aceasta librarie online. Vedeti si voi care e treaba. In functie de cand cititi acest articol, poate gasiti si vreo reducere mai mare. Revenind insa, haideti sa vedem care este treaba…

Cum devii fotbalist de Marcel Puscas Rezumat

Cum devii fotbalist de Marcel Puscas
Cum devii fotbalist de Marcel Puscas

La noi in Romania, o stim deja: fotbalul este sportul rege. Niciun alt sport nu reuseste sa adune atata verva, atata ambitie, atatea emotii si sentimente din partea sustinatorilor, ca acesta. Desigur, in ultimul timp, datorita Simonei Halep, a inceput si tenisul sa capete un alt statut in ochii nostri, ai romanilor. Desgur, a venit si David Popovici cu inotul. Insa, pana la urma, regele ramane rege. Si fotbalul inca este primul pe lista multor copii care isi doresc sa fie si ei viitoarele staruri de pe teren, pe care sa le sustina toata lumea.

bookzone.ro

Aici intervine cartea Cum devii fotablist de Marcel Puscas. Se doreste a fi un prieten tacut si sigur in ceea ce priveste inceputul si parcursul oricarui copil caruia ii place…”sa bata mingea”, asa cum ne place noua sa spunem. Unii raman la statutul de speranta. Poate si daca au talent si potential, raman la a bate mingea in spatele blocului si atat. Sau la a se inscrie in vreun club de fotbal, insa fara sa avanseze. Este nevoie si de putina disciplina.

Pentru toata lumea

Cartea in sine nu este doar una buna pentru prichindeii sau tinerii care isi doresc sa treaca la urmatorul nivel, in ceea ce priveste fotbablul. Ea se adreseaza in acelasi timp si parintilor lor, avand sfaturi utile de ambele parti. Si, dupa cum o spune chiar Marcel Puscas, cartea sa Cum devii fotbalist reprezinta o lectura utila si pentru antrenori. Practic, nu strica nimanui, atata timp cat are o pasiune sau o profesie legata de acest superb sport.

Una peste alta, noi suntem de parere ca este o carte numai buna. Se citeste usor, deoarece autorul vorbeste direct si incearca sa aduca la lumina diversele aspecte necesare bunei formari a oricarui jucator si nu numai. Daca vreti sa o cititi si voi sau sa o faceti cadou cuiva care stiti ca s-ar bucura nespus de mult sa o citeasca, nu uitati de libraria online de care v-am spus la inceputul prezentului articol. Va recomandam, in acelasi timp, si cartea Cele Trei Adda.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

error: Content is protected !!