Dexter New Blood Sezonul 2 – Ultimele Detalii

answear.ro

Un SHARE, bossule! Sa fie bine, ca sa nu fie rau

Dexter New Blood Sezonul 2 e un subiect fierbinte pentru toti fanii personajului. Dupa ultimul episod din primul sezon, care a fost cu totul si cu totul imprevizibil, lumea se intreaba ce va urma. Sau, mai bine spus, daca va urma, caci nimic nu e sigur. Sunt unele puncte care ar face sezonul 2 din Dexter New Blood o certitudine. Insa, in acelasi timp, exista si altele care sunt niste dezavantaje demne de luat in considerare…Acestea fiind spuse, haideti sa vedem care e treaba. E posibil sa existe si unul, doua spoilere. Insa, daca ati ajuns aici, la artiolul despre sezonul 2 din Dexter New Blood, ne gandim totusi ca l-ati vazut pe primul.

Serialul Dexter New Blood – O aparitie neasteptata

Dexter New Blood Sezonul 2
Dexter New Blood Sezonul 2

Dupa lungi ani de absenta de pe TV, nu mica ne-a fost mirarea anul trecut, cand am auzit ca incepe un nou sezon din serialul Dexter. Ne gandeam: o fi remake din acela cu pastrarea numelui, dar schimbarea personajelor? Din fericire, n-a fost cazul. Dexter a fost jucat de acelasi actor. Serialul a inceput pe 7 noiembrie, cu cifre bune de audienta. Timpul a trecut, iar noua poveste in care era implicat Dexter i-a cucerit pe telespectatori. Desi a vrut sa se retraga undeva cu demonii lui, acesta nu a putut sa stea linistit prea mult timp. A vrut sa isi faca o viata noua, linistita si departe de vechile obiceiuri care l-au consacrat. Doar ca, declicul s-a produs, iar episoadele ce au urmat au fost la fel de palpitante.

farmec.ro

Daca ar fi sa ne intrebati cum s-a terminat Dexter New Blood, am avea un singur cuvant: neasteptat. Omul rece, fara prea multe sentimente umane, ne-a aratat totusi un strop de dragoste pentru una dintre cele mai apropiate persoane: fiul sau. Dandu-si seama ca existenta lui ii va afecta viata lui Harrison. Inevitabil si indiferent de ce va face. Asa ca ultimul episod din Dexter New Blood se termina cu sacrificul tatalui pentu fiu. O dovada de dragoste total neasteptata de la un personaj ca el.

bookzone.ro

noriel.ro

Dexter New Blood Sezonul 2 – Cand incepe?

La scurt timp dupa premiera episodului 10 din Dexter New Blood, care a fost si episodul final, toti au inceput sa se trebe cand incepe sezonul 2. Unii, mai sceptici in fire, s-au intrebat doar daca mai urmeaza ceva sau acesta este finalul…final. Lucrurile pot sa o ia si intr-o directie, dar si in alta. Teoretic, serialul poate continua. Insa, si daca o va face, nu va mai fi niciodata la fel. Dexter a murit in ultimul episod, asa ca sigur nu va mai putea fi protagonistul unui al 2-lea.

Desigur, moartea in universul Dexter pare sa nu fie chiar finala. Debra, sora lui Dexter, a murit si ea in ultimul episod din Dexter, de acum multi ani. Insa, actrita a avut un rol urias si in acest reboot, Dexter New Blood. A fost vocea din capul lui Dexter. Si asa, desi personajul in carne si oase nu mai e, el a putut sa existe. La fel se poate intampla si cu Dexter. In loc sa fie el protagonistul unui potential sezon 2, poate sa fie vocea din capul lui Harrison. In principiu, urmatorul sezon ar trebui sa-l aiba pe tanar pe post de protagonist. Clyde Phillips, producatorul executiv al serialului a spus ca cei de la Showtime inca nu l-au sunat si nu i-au propus nimic in legatura cu Dexter New Blood Sezonul 2. Insa, daca ar face-o, domnul Phillips nu ar spune nu.

vegis.ro

Un asset valoros pentru Showtime

Dupa cum a spus-o si domnul Clyde Phillips, Dexter s-a dovedit iar un asset valoros pentru Showtime. Reboot-ul a avut super audienta si e printre cele mai vizionate seriale, alaturi de Jocul Calamarului. Asadar, inca exista si viata in serial, dar si interes din partea fanilor. Si, dupa cum am spus-o si mai sus, dorinta ar exista si din partea lui Clyde Phillips.

Asadar, nu ramane decat sa asteptam decizia celor de la Showtime. Daca ar fi sa ne intrebati pe noi, cu siguranta ca va exista si sezonul 2 din Dexter New Blood. Ar pierde prea multi bani daca nu l-ar face. Ramane insa de vazut. Pana aflam ceva sigur, haideti si pe Facebook.

 

 

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

error: Content is protected !!