Ce inseamna SVT la adolescenti?

flanco.ro/

Un SHARE, bossule! Sa fie bine, ca sa nu fie rau

Ce inseamna SVT la adolescenti? Probabil daca stati pe langa tinerii din ziua de astazi, gasiti adesea tot felul de prescurtari din acestea si habar n-aveti ce inseamna. Unele provit din limba engleza, dar altele, ca cea despre care o sa vorbim in randurile urmatoare, e neaosa, de la noi. Dar care e treaba cu ea, pana la urma? Haideti sa aflam.

bookzone.ro

Ce inseamna SVT la adolescenti?

ce inseamna SVT la adolescenti
ce inseamna SVT la adolescenti

La varsta adolescentei, relatiile joaca un rol primordial. Practic, pentru multi, daca nu ar exista acestea, cu toate dramele, dar si bucuriile adiacente, adolescenta ar fi sau ar fi fost tare plictisitoare. Uneori, triunghiurile amoroase, dramele sau razbunarile erau mai ceva ca alea din telenovelele spaniole sau din serialele turcesti. Probabil ca deja v-ati adus aminte de aceasta perioada frumoasa. Ei bine, la o relatie, sunt vreo 2 componente: alea de la inceput, cand vi se pare ca va potriviti si ca sunteti cuplul perfect. Aici intra si relatia in sine, cat dureaza. Dupa vine perioada de dupa. Aia in care sa zicem ca va despartiti.

N-am facut aceasta paranteza degeaba, stati linistiti. Prescurtarea SVT e una pe care adolescentii din ziua de azi o aud foarte des atunci, cand inca sunt fiorii dragostei. Adica la inceputul relatiei. Dar ce inseamna SVT, de fapt? E abrevierea expresiei „Sa va tina!”. Aceasta urare spusa fie sincer, fie din complezenta, de toti apropiatii celor 2 care tocmai au anuntat ca formeaza un cuplu. Acest „Sa va tina” se poate transforma ulterior intr-un „Casa de piatra!”, daca cei 2 reusesc sa mentina relatia. Acest lucru, mai ales in ziua de astazi si in secolul vitezei, e lucru greu, sa stiti.

bookzone.ro

ILY, pe tot parcursul relatiei

Si, desigur, pe parcursul ei, abrevierea ILY nu lipseste. V-am scris noi un articol si despre ea, daca va aduceti aminte. Daca nu, il gasii pe site usor, ca sa vedeti cum sta treaba. Relatiile sunt frumoase, fara doar si poate. Uneori, e vorba de dragoste pura, alteori din interes. Uneori se incepe de la prietenie si abia apoi se ajunge la iubire. Alteori e iubire din prima.

Uneori se ajunge intai de la prieteni la prieteni cu beneficii si dupa, in unele cazuri, la relatii serioase, cu sentimente, cu stabilitate si lucruri din acestea. Iar apoi poate ca urmeaza si casatoria si copiii. Insa ne-am dus deja prea departe. Am aflat ce inseamna SVT la adolescenti si tineri in general. Si asta le uram si noi tuturor celor ce se iubesc cu adevarat. Va asteptam si pe pagina de Facebook, daca e.

 

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

error: Content is protected !!